Gold Channel မွၾကိဳဆိုပါတယ္ ရႊင္လန္းခ်မ္းေျမ့ၾကပါေစ

It's eat(2016)




အခ်က္အျပဳတ္မွာေတာ္တဲ့ စားဖိုမွဴးDai Hung ဟာ အစားအေသာက္ရဲ႕အရည္ေသြးကိုသာအဓိကထားတဲ့ အတြက္ Ah Yone Cafe ရဲ႕ ႀကက္ဆီထမင္းက ႏွစ္အဆက္ဆက္တိုင္မူလ အရသာမေျပာင္းဘဲ နာမည္ႀကီးခဲ့ပါတယ္။ တစ္ေန ့မွာေတာ့ Ah Yone Cafe ရဲ႕ ပိုင္ရွင္သူေ႒းက သူ ့ရဲ႕ ေရာဂါအေျခေနေႀကာင့္ ဆိုင္ကို လက္လႊဲဖို ့ ႏုိင္ငံျခားမွာစာသင္ေနတဲ႕ သူ႕သမီး Rosemary ကိုျပန္ေခၚလိုက္ပါတယ္။ ျပည္ပ ေခတ္အျမင္ေတြနဲ႕ Rosemary ျပန္ေရာက္ေတာ့ Ah Yone Cafe ကို အစားေသာက္မ်ိဴးစံုတက္ပီး စနစ္သစ္နဲ႕ ေခတ္မီတဲ့ စားေသာက္ဆိုင္အျဖစ္ေျပာင္းလဲဖို ့ႀကိဳးစားပါေတာ့တယ္။ အဲ့ဒီခ်ိန္မွာ အရည္ေသြးနဲ႕ အရသာကိုအဓိကထားတဲ့ Dai Hung နဲ႕ဆိုင္အျမတ္ရဖို ့ ႀကံစည္ေနတဲ့ Rosemary တို ့ရဲ႕ ထိပ္တိုင္ရင္ဆိုင္မႈေတြကို ဟာသေႏွာပီး ေတြ႕ရမွာျဖစ္ပါတယ္။ စားေသာက္ဆိုင္မွာ သေဘာထားကြဲေနစဥ္ facebook စာမ်က္ႏွာမွာ Ah Yone Cafe ရဲ႕ ညံ့ဖ်င္းလာတဲ့အရည္ေသြးနဲ႕ အရသာအေႀကာင္း food review ကို Michelin ဆိုတဲ့သူက ေရးလိုက္တဲ့အခါ ဆိုင္မွာ စားသံုးသူတစ္ေယာက္ေတာင္မလာေတာ့ပါဘူး။ ဒီလိုျပသာနာကို သေဘာထားမတူတဲ့ Dai Hung နဲ႕ Rosemary တို ့ ဘယ္လိုေျဖရွင္းႀကမလဲ Ah Yone Cafe ကိုေရာစားသံုးသူေတြျပန္လာဦးမလား ပီးေတာ့ Michelin ကိုဘယ္လိုရင္ဆိုင္ႀကမလဲ ဆိုတာ Let's Eat မွာ ရယ္ရယ္ေမာေမာနဲ႕ ႀကည့္ရဦးမွာပါ :)

review & translated by Seint They Htar Aung
Encoded by Hein Min Htet
quality - bluray 720p
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. YGN HD Data Center - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger